Home Entertainment You Will Never Guess What These Photographs Are Actually Of

You Will Never Guess What These Photographs Are Actually Of

As we go about our daily lives we are bombarded with things to look at. In fact, we have so much to look at that sometimes we really don’t see what it is we should be seeing. Take a look at some of these close up photographs and see how many you can guess without scrolling down for the answers!

1. A strange texture but what could it be?

Close up photo
Courtesy of visualnews.com

Answer below this line!

Answer: Brass Key

This super close up photograph details all the the chips and scratches of a key that has had years of use.

2. Are they alive?

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Head of Broccoli

It may look like little bugs but it’s actually the top of a vegetable we eat all the time.

3. A lovely orange colour but no hints as to what it is!

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Carrot

How many of us look at carrots before we eat them and realise how pretty they are close up?

4. This one could pass for a work of art, but what is it really?

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Celery

Such a beautiful range of greens even if it is a food that doesn’t get a lot of love from people.

5. There’s a few clues in this one but it’s still not easy.

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Crayon

Take a close look at any crayons you have at home and you’ll see exactly what this photo shows.

6. It’s doubtful many people have seen this so close up!

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Grain of White Sugar

Not many people will get to see a grain of sugar like this but just think of it next time you add a spoonful to your tea.

7. Interesting colour but what would it be used for?

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Lipstick

If you look closely enough you will see the tip of a  lipstick ready to be applied.

8. This one has clearly been used, but for what?

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this  line!

Answer: Matchbox

If you didn’t get it this is the strike part of the matchbox that makes the fire!

9. Yellow and black but it’s definitely not a bee!

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Tape Measure

It might take a bit of looking at but this is definitely a close up photo of a tape measure.

10. Not sure what it is but it doesn’t look very appetising!

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Mince Meat

It may be enough to put you off your food when you learn that this photo is not of creepy worms but actually of food that we eat.

11. A light at the end of the tunnel?

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Pencil Sharpener

This photo shows the inside of a pencil sharpener but you can be forgiven for thinking it is a tunnel.

12. You will have to be really sharp to work this one out!

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Razor

If you guessed that this was some kind of blind then it’s a good guess but wrong.

13. This is obviously a rope, right? Nope!

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Shoe Lace

This one seemed like it was obvious but it is actually a close up of a shoe lace on a trainer.

14. Beautiful! But what has caused it?

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Soap Foam

Such a beautiful image and it is created by something that we use all of the time!

15. You’d be forgiven for thinking it is a torture device!

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below the line!

Answer: Tape Dispenser

It could be a torture device if it was a bit bigger but instead it is the cutting part of a tape dispenser.

16. Any ideas yet?

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: End of a Battery

Who knew that the end of a battery was so interesting?

17. You must look at this so many times during your life!

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Top of a Can

How many cans of drink do you go through a week? have you ever noticed what they look like on the top?

18. And finally … can you work out what these black things are?

Close up photo
Courtesy of floorsix.blogspot.com

Answer below this line!

Answer: Zip

This may be the most obvious one on the list. Did you manage to get it?



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11,233FansLike
563FollowersFollow
750FollowersFollow

PEOPLE READING NOW

15 Things You Will Remember if You Were Born in the 90s!

Times seem to change so fast and it quite possible that kids of today won't know what any of the things on this list...

Are You Addicted to Stationery – Here are 14 Signs That You Are

Not sure whether or not you're a stationery addict? There 14 signs might be the truth that you need...

John Stamos Charged With A Criminal Offence – Might Face 6 Months Jail But Why

John Stamos, the actor best known for his work on the show Full House over twenty years ago, has been charged with misdemeanor driving...

12 Ridiculously Overpriced Products That Are Ripping You Off

We all buy ridiculously overpriced products without really thinking about it. May it be expensive coffees or pricey flowers, we waste money on these...

King Was Unhappy With Kubrick’s The Shining? What Other Authors Have Felt The Same Of Their Novels Adaptations?

While he didn't recently announce his dislike for the movie, I didn't know that King didn't like Kubrick's The Shining, something that left me...